Traditionele broodjes & soep – Assortiment Glutenvrij & Vegan

Kleine  of grote honger?

Vers & met liefde bereid

Kleine hongerke of grote honger?
Inhuis genieten
of levering thuis

Wil je graag ter plaatse eten? Dat kan. Geniet van onze frisse, huiselijke industriële interieur. We bieden plaats voor 35 personen. Een lekkere snack, heerlijke soep, een omeletje als lunch…. alles steeds met liefde voor u bereidt. 

Een klein hongerke? Geen probleem. Een koffietje met een heerlijke croissant of een curryrol kan voldoende zijn om een ontspannen moment te hebben bij ons. 
Of wenst u iets anders te nuttigen? Ons aanbod voor kleine en grote hongerkes is zeer gevarieerd. 

Wenst u misschien toch iets dat niet op de kaart staat, willen we gerust even kijken wat mogelijk is om aan uw wensen te voldoen.

Team Yummie

Broodjesassortiment op maat, Walking dinner, Broodjesbuffet of ontbijtmand

Broodjesbuffet of ontbijtmand voor event of party?
Of gewoon thuis.

Hebben jullie een evenement en zijn jullie op zoek naar een lekkere broodjesmand om jullie gasten te verwennen?
Afhankelijk van uw voorkeur stellen we broodjesmanden samen die een mooie selectie omvatten van ons assortiment van broodjes, luxe pistolets en sandwiches. Al onze broodjes zijn belegd met groenten en heerlijke ingrediënten, zoals preparé, kaas, ham, vegetarisch en kipcurry. Voor wie het wat meer mag zijn, is er ook de keuze uit zalm, garnaalsalade, brie en krabsalade.

Nog niet wat jullie zoeken? Geen probleem, neem contact op en we bespreken het. Genieten was nog nooit zo eenvoudig. Onze broodjesmanden kunnen iedere dag van de week besteld en geleverd worden.

Blijf op de hoogte

Krijg onze MENU nu toegezonden

We gaan u niet spammen. Daar houden we ook niet van. We houden je op de hoogte van acties, nieuwe gerechten en dranken, events en afhaalpakketten.

Ontvang de menu en vanaf dan maak je elke maand kans om een prijs te winnen.

Omdat je zo'n vaste klant bent

Win 1x per maand